För- och efterrätt

Förrätt

  1. Bruschetta med olivfärskost med strimlad soltorkade tomater 59:-
  2. Handskalade räkor  med citron och avocadoalja (vad är det). Serveras i glas 59:-
  3. Caesarsallad med kycklingfilé, hyvlad parmesan, valnötter och vitlökskrutonger 59:-
  4. Parma skinka med fikonmarmelad på en läcker salladsbädd 59:-
  5. Snitt på kavring med trepeppar rostbiff, pepparrotsgrädde, rostad lök och inlagd gurka 59:-
  6. Varmrökt lax med romsås på fibertoast 59:-
  7. Toast Skagen på fibertoast 59:-
  8. Kall inkokt röding med citron & timjan marinerad fänkål. Toppad med örtsallad 59:-
  9. Carpaccio på oxfilé med hyvlad parmesan och kall pressad olivolja på ruccolabädd 69:-
  10. Bruschetta med rensteksröra med rårörda bär. Toppad med mangoldblad 59:-

Efterrätt

  1. Tobleronemoussé med jordgubbs- och kiwisallad 59:-
  2. Chokladmoussé med vitchoklad och bär toppad med krossad saltlakrits 59:-
  3. Karamelliserade nektarinhalvor med amarettogrädde 59:-
  4. Cheesecake med hjortronsylt 59:-
  5. Hallon och chokladbakelse i dekorativ glas 59:-
  6. Huset vanilj pannacotta efter säsong 59:-
  7. Hemlagad äppelpaj med kall vaniljsås 59:-