Fest och bröllopsmenyer

Förslag 1

Förrätt
Rökt laxbakelse med friterad potatis,färskost, ruccolasallad och örtvinägrett

Varmrätt
Helspäckad kalventrecote med rostad vitlök, potatis- och purjolöksflarn, rostade vårprimörer och mild timjansky

Efterrätt
Cointreaumarinerade exotiska bär med Chokladfudge

Förslag 2

Förrätt
Chèvre på hembakad frukt- och nötkavring toppad med chokladtapenade

Varmrätt
Biffsauté  Criollo med rönnbärsgelé, rostad palsternacka och brytbönor

Efterrätt
Vit chokladmousse med sesam- och vallmoflarn

Förslag 3

Förrätt

Sex tapas: Grill böcklingkorv, lax- och färskostterrin, löjrom, med potatischips Kräfttoast, kallrökt lax, stekt strömming

Varmrätt
Chokladmarinerad rådjurssadel med pancetta med (eller kommatecken) sparristerrin samt tryffelsmaksatt 

Efterrätt
Färskostsorbet med inkokt äpple, chokladfondant och jordgubbsnougatine

Förslag 4

Förrätt
Ceviche på pilgrimsmusslor, sesamhalstrad tonfisk och friterad räka, kungskrabba, tryffelemulsion, sallad på avokado, lime och koriander samt gelé på ingefära

Varmrätt
Pistage Stekt lamm och mör kokt lammlägg med rostad vitlök, timjan och citron, samt varm sallad på sparris, lök och karljohansvamp, syrlig morot och parmesaancrème

Efterrätt
Syltad ingefärsbrulé med litchi sorbet och tryffel på mörk choklad med mangoguld 

Förslag 5

Förrätt
Vit, tysk sparris serverad med gul paprikasås och örtcrème

Varmrätt
Fylld kycklingrulle med spenat, lufttorkad skinka och färskost. Serveras med vårprimörer, potatisbakelse och rödvinssky

Efterrätt
Citronpannacotta med björnbär

Förslag 6

Förrätt
Kallrökt lax med hovmästarsås, grönt ???, ägg och rosenbröd.

Varmrätt
Buffé med fransk potatissallad, grönsallad, rostbiff, rökt fläskfilé, kallrökt skinka, tzatziki, bearnaisesås och bröd

Efterrätt
Glass med blåbär, hallon, grädde, maräng och kaffe

Förslag 7

Förrätt
Klassist Toast Skagen med rom, toppad med dill och citron

Varmrätt
Entrecote med rödvinssky, hemgjort bearnaisesås och gräddig potatisgratäng

Efterrätt
Rabarbersoppa med syltat ingefära och mascarpone

Förslag 8

Förrätt
Kall skaldjurslasagne med rökt lax och löjromssås. Serverad på sommarsallad.

Varmrätt
Färserad pärlhöna med getost och citrontimjan. Serverad med rödbetssmörssky och mangold risotto

Efterrätt
Mascarponeparfaitmed smak av Tahitivanilj på nougatbotten toppad med honungsflarn och söta ”gubbar”

Förslag 9

Förrätt
Ljummen grön sparris med halstrad pilgrimsmusslor och  löjromscrème

Varmrätt
Kalventrecote med salviasky, pommes fondant och örtsallad

Efterrätt
Champagnesorbet med basilikamarinerade jordgubbar

Förslag 10

Förrätt
kräftskagen med Kalixlöjrom och Västerbottenmuffins

Varmrätt
Kalvmedaljonger med Shiitakesvampsås och spröda vårprimörer

Efterrätt
Vaniljpannacotta i rabarbersoppa med kardemummaskorpor 

Bröllops Buffé Menyer

Buffé nr 1

Rosépeppar och örtbakad helstekt fläskfilé med Haricots verts

Sotad kycklingbröst med grillade Medelhavsgrönsaker

Husets potatisgratäng Rödvinssky

Italiensk paj med soltorkade tomater

Grekisk sallad med balsamico, fetaost samt gröna oliver med kärnor i

Sallad med mogen avokado, cocktail tomater, sockerärtor och schalottenlök Spenatfyllda ffilodegsrullar

Tzatziki Lantbröd och Smör

219 kr

Buffé nr 2

Meny-förslag 2 Buffé Bröllop Catering Leverans i hela Skåne
Örtmarinerad  helstekt fläskfilé med grillade paprikafiléer i marinad      
Chilidoftande  kycklingspett  med  rostade rotfrukter med honung
Rosmarin doftande klyftpotatis med örtcrème fraiche      
Västerbottenpaj med skogsvamp och gräslök        
Vitlöks slungade champinjoner, oliver i marinad och kaprisbär på fat
Romansallad  med cocktailtomater och rödlök samt rädisor  
Minibruschetta  på fat med soltorkade tomater och mozzarella
Dijon Vinaigrette      
Balsamicoreduktionen
Pain Riche och färskost

229 kr

Buffé nr 3

Förrätt
Toast med bresaola (lufttorkad oxfilé)med grillad paprika parmesancremé samt ruccola Alt. Klassisk Toast Skagen -Räkor, Rom, rödlök, majonäs toppad med dill och citron

Förslag huvudrätt
Ört-täckt helstekt fläskfilé Rosmarinpotatis i ugn alt. Husets potatisgratäng Timjansky Sötsalt sparris med Parma Mixad grönsallad med Lollo Rosso,roman ,schalottenlök och cocktailtomater Lantbröd och smör

Dessert
Mint choklad pannacotta toppad med bär i dekorativ glas Vinkokt päronhalva med vit chokladsås toppad med blåbär i dekorativ glas

259 kr