Vår Lokal

​Vår restaurang är mycket rymlig och högt i tak. Det finns 70 sittplatser  med möjlighet att öka till 100 . I restaurang finns dansgolvet för den som vill dansa och gott om utrymme för barnen att leka eller  lugnare samtal. 

Att ta sig till restaurangen är väldigt enkelt. Buss nr 130 stannar ca 100 meter från restaurangen och går var tionde minut och varje halv timme i helger. Det finns också gott om gratis parkeringsplatser utanför restaurangen. 

vår restaurang ligger i ett industri området och efter kl 16 på fredag är det nästan tom i hela byggnaden vilket betyder högmusik är inget problem och vi begränsar inte tiden ni vill ha lokalen. 

 

Ni får tillgång till lokalen kl 10.00 samma dag och ni behöver inte lämna lokalen förrän kl 10.00 dagen efter.

Det finns möjlighet att tillträda lokalen redan från kl 13 dagen innan om lokalen är ledig. 

Hyran är 5000 kr  med städning och det finns en gammal musikanläggning som ni får låna gratis.  Om ni beställer maten från oss i samband med lokal får ni 10% rabatt för maten och däremot hyran sänks till 4000 kr. Vi har väldigt många spännande menyer vilket ligger under "Catering och temabuffé".  Porslinet ingår och de består av en tallrik, bestick, ett vin glas. Utöver det kan ni hyra. 

Innan ni lämnar lokalen måste ni ställa tillbaka alla möbler samma sätt som i början. De som vill städa själv hyran sänks med 1 000 kr. Vi tar 2000 kr i depressionen.

De som vill ha små glitter debiterar vi 1000 kr extra för extra städning om ni inte städar själv. 

DET ÄR ABSOLUT FÖRBJUDET ATT ANVÄNDA RÖKMASKIN I LOKALEN. DE SOM BRYTER BÖTFÄLLS MED 15 000 KR.

Fråga om priser om ni vill hyra extra porslin.