top of page
Team

Vårt lag

Vi kommer från olika länder och samlas i hopp om att kunna laga en mängd olika matval för våra kunder. Med slogan i sinnet:  " Ät rätt,  må bra!" hoppas vi njuta av människor som smakar maten och därför göra en  skillnad här i Malmö och hela Skåne.

tony.jpg

TONY NGUYEN

Kundansvarig

 

Tony har jobbat i restaurangbranschen i över 20 år. Han har varit mycket aktiv med kunder från alla samhällsskikt. Han började arbeta i Helsingborg som cateringschef för en stor cateringsverksamhet innan han gick till England för att arbeta som restaurangchef i 10 år.  Nu är han med oss ​​för att tjäna dig, våra dyrbara kunder i Malmö och hela Skåne.

SANJEEVA PERERA

Kökschef

 

Med kreativitet ger Sanjeeva den bästa smaken ut ur maten som han berör. Med sina långa erfarenheter och slogan " Äter rätt och mår bra!" hjälper han oss att behålla vårt kök i gott skick.

 

Tillsammans hoppas vi  att får bättre och bättre rätt val till våra älskade kunder.

SANJ.jpg
ASH.jpg

ASHEKEY DAVIDES.​ 

Kock

Kanske är är en av de mest hängivna kockarna som jag jobbat med. Ha stor passion för matlagning för i grund och botten är psykolog  men väljer kockyrket sedan 2012.  Som 6 åring serverarde Asheley sin första lagad måltid till sin pappa och hans vänner. Helt fantastiskt.

LAKSHAN KALINDU

Kallskänka och kock

Tur för oss att ha Lakshan i köket. Jobba alltid hård och villig lär sig nya saker. Viktigast av allt tar han med sig sina år i i Sri lankas kök. Han är inte rädd att krydda maten han lagar.

lakshN.jpg
chi.jpg

JESSICA QUACH

Kassörska och kallskänka

Serviceminded tycks hon få som medfödd. Alltid ett leende på läpparna. Jessica skulle få 10 av 10 om gästerna får rösta

TA QUOC HA

Asiatisk kock

Är noggrann kock. Ingen får röra hans sushi även han är strängt upptagen och ibland svårt att hinna med. Ha kompromissar inte smaken och därför hans sushi är en upplevelse säger några kunder

hA.png
sony.jpg

SONY NGUYEN

Chaufför

Sonny kommer fram alltid när trafiken tillåter. En pålitlig medarbetare 

WERNER WETZEL

Chaufför

Är alltid överens med sina kunder.

wer.jpg
bottom of page